Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €2,99 voor bestellingen binnen Nederland.
Bestel je voor meer dan €40,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening en worden je aankopen gratis bij je bezorgd.
 

Ruilen of Retourneren
Ben je onverhoopt niet helemaal tevreden met je bestelling, dan mag je deze ruilen of retourneren. Lees onderstaande informatie goed door.
Je kunt de aankoop binnen 14 kalenderdagen zonder opgaaf van reden ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag nadat jij, of een door jou aangewezen derde, de bestelling ontvangen hebt. Stuur ons een mail met de volgende info:

 

  • Het ordernummer van je bestelling
  • Om welk(e) product(en) gaat het?
  • Je IBAN bankrekeningnummer waarop we het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

 

Zodra we je mail ontvangen hebben krijg je daarvan een bevestiging. Je hebt dan nog 3 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. Gebruik hiervoor dezelfde verzendverpakking als waarin de bestelling geleverd is, maar verwijder je eigen adres even. Het pakket kun je versturen naar onderstaand adres. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

 

Martano Fashion

Siennastraat 5
5247 KD Rosmalen 

 

Als we de retourzending in goede orde ontvangen hebben storten we het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 dagen terug. Mocht het product meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te passen, zit het prijskaartje er niet meer aan of bespeuren wij signalen dat het gedragen is nemen wij het artikel niet retour. Behandel het product dus hygiënisch, met zorg en bij een retour zorg dat het artikel goed verpakt is. 

 

Product ruilen?
Wilt je je aankoop ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@martano.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.


Heb je vragen over dit retourproces, neem dan contact met ons op via info@martano.nl. We helpen je graag!